Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-09@17:18:25 GMT

چگونگی تشخیص دیابت بی مزه

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۳۹۵۱۶

چگونگی تشخیص دیابت بی مزه

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، با شنیدن نام دیابت اولین چیزی که به ذهن ما القا می‌شود ازدیاد قند خون است، اما وجود دیابت همیشه به معنای ازدیاد قند خون نیست. در واقع پیش از آنکه دیابت در اثر ازدیاد قند خون اتفاق بیفتد ممکن است بدون هیچ ارتباطی با بیماری مرتبط با قند خون، در اثر مشکلات مغزی یا کلیوی ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واژه دیابت در اصل به معنای پر ادراری یا تکرر ادرار است، این بیماری با توجه به وجود یا عدم وجود قند در ادرار به دو دسته‌ دیابت ملیتوس (شیرین) و دیابت اینسیپیدوس (بی مزه) تقسیم می‌شود.

دیابت بی مزه یا دیابت اینسیپیدوس یک بیماری نادر ناشی از عدم تعادل مایعات در بدن است.

در این گزارش علائم و روش‌های درمان دیابت بی مزه را به شما معرفی می‌کنیم.

علائم دیابت بی مزه

۱- تشنگی زیاد

۲-تولید مقدار زیادی ادرار رقیق

۳- تکرر ادرار

علائم دیابت بی مزه در کودکان

۱- پوشک‌های سنگین و مرطوب با وجود تعویض مکرر دائماً

- ادرار غیر ارادی

- اختلال خواب

- استفراغ

- یبوست

- تاخیر در رشد

- کاهش وزن

- تشنگی زیاد

عوارض دیابت بی مزه در صورت عدم درمان

- کم آبی بدن

- کمبود بزاق در دهان

- تغییر در خاصیت ارتجاعی پوست

- تشنگی

- خستگی

- عدم تعادل در الکترولیت بدن که موجب بروز عوارضی مانند ضعف، تهوع، استفراغ، از دست دادن اشتها، گرفتگی عضلات و گیجی می‌شود.

اقدامات مناسب برای پیشگیری از دیابت بی مزه

به محض بروز این علائم به پزشک مراجعه کنید تا اقدامات لازم برای درمان شما اتخاذ شود.

دیابت بی مزه که در هنگام تولد یا مدت کوتاهی پس از تولد وجود دارد معمولاً علت ژنتیکی دارد و این علت ژنتیکی توانایی کلیه‌ها را در باز جذب ادرار کاهش می‌هد.

علل بروز دیابت بی مزه

دیابت بی مزه زمانی رخ می‌دهد که بدن نمی‌تواند سطح مایعات بدن را به درستی متعادل کند. هنگامی که سیستم تنظیم کننده مایعات به درستی کار می‌کند، کلیه‌ها می‌توانند این تعادل را حفظ کنند. کلیه‌ها مایعات موجود در جریان خون را از بین می‌برند.  

بدن همچنین می‌تواند مایعات اضافی را از طریق تعریق، تنفس یا اسهال از بین ببرد.

هورمونی به نام هورمون ضد دیورتیک (ADH) به کنترل سرعت یا کندی ترشح مایعات بدن  کمک می‌کند. هورمون آنتی دیورتیک در قسمتی از مغز به نام هیپوتالاموس ساخته شده و در غده هیپوفیز، غده کوچکی در قاعده مغز وجود  ذخیره می‌شود. نقص در این هورمون ممکن است منجر به دیابت بی مزه شود.

پربیننده ترین علامتی که بدن ۱ماه قبل سکته می‌دهد +عکس چرا کالین پاول با وجود دو دوز واکسن در گذشت؟ شرایط ثبت نام برای تزریق دز سوم واکسن کرونا راه درمان بوی بد عرق سینوفارم تا چه میزان ایمنی‌ ایجاد می‌ کنند؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: دیابت دیابت بی مزه قند خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۹۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی نظارت بر کیفیت محصولات غذایی تولیدی در کارگاه‌ها و مشاغل خانگی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی انصاری در خصوص فراورده‌های غذایی که به‌صورت کارگاهی و یا مشاغل خانگی تولید می‌شوند، اظهار کرد: تمام کارگاه‌های فعال در این حوزه زیر نظر مسئول فنی هستند که وظیفه نمونه‌برداری و ارسال به آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان غذا و دارو را بر عهده دارند.

وی افزود: در صورتی که نتایج آزمایش محصولات غذایی تولیدی در کارگاه‌ها نامنطبق باشد بر اساس ضوابط خاص باید از بازار جمع‌آوری شود.
مدیرکل آزمایشگاه مرجع کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی ادامه داد: در حوزه مشاغل خانگی به دلیل جلوگیری از بالارفتن مخارج تولید برای چند تولیدی یک مسئول فنی نظارت داشته و وظیفه نمونه‌برداری و ارسال آن به آزمایشگاه را بر عهده دارد.

وی با تاکید بر اینکه کیفیت محصولات تولیدی صنعتی باتوجه‌به سخت‌گیری‌های صورت‌گرفته قابل‌قبول‌تر است، عنوان کرد: الزاماتی که در واحدهای صنعتی رعایت می‌شود با تولیدات کارگاهی و مشاغل خانگی قابل‌قیاس نیست؛ اما نظارت‌ها بر مشاغل خانگی و کارگاهی نیز از طریق مسئول فنی پیگیری می‌شود.

 انصاری با بیان اینکه تولیدات فراورده‌های غذایی در مشاغل خانگی تنوع بسیار زیادی دارد، گفت: کیفیت محصولات تولید شده در کارگاه‌ها و مشاغل خانگی به مسئولیت‌پذیری، آگاهی برای رعایت اصول تولید از نظر مواد اولیه و شرایط تولید، نکات بهداشتی، ایمنی، نحوه نگهداری و بسته‌بندی بستگی دارد که روی کیفیت محصول نهایی اثرگذار است، البته مسئول فنی نیز باید نظارت دقیقی بر این پروسه داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهبود علائم دیابت نوع 2 با غلات باستانی!
  • این شلوار جین حتی صدای منتقدان غربی را هم درآورده است/ برای طرح ادرار باید 800 دلار پرداخت کنید! (+عکس)
  • روایت چگونگی تسخیر چشم صدام در عملیات بازی‌دراز
  • نگران فراگیری تک فرزندی هستیم/ دیابت و فشار خون؛ تهدیدی برای گیلان
  • چه مقدار آب برای سلامت کلیه‌ها لازم است؟
  • چگونگی نظارت بر کیفیت محصولات غذایی تولیدی در کارگاه‌ها و مشاغل خانگی
  • چگونگی استنباط سنن الهی در نظام حکمرانی
  • تغییر رنگ ادرار، بوی ادرار و ظاهر ادرار نشانه چیست؟
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • چگونگی استفاده از هوش مصنوعی برای جلوگیری از قاچاق چوب + فیلم